Visie

Door middel van één centrum gedachte  voor jong en oud, willen we uitstralen dat alle leeftijden welkom zijn en dat mensen met hun hulpvraag op de juiste plek zijn. Dit centrum straalt kwaliteit en warmte uit!
We willen ons onderscheiden door niet alleen met meerdere disciplines in één gebouw te zitten, maar echt samen te werken zodat we gebruik maken van elkaars kwaliteiten.
Dit is terug te zien in de manier waarop we uw hulpvraag benaderen, maar ook in de dagelijkse onderlinge communicatie.


Missie

We staan open voor samenwerking met externe (zorg)disciplines en stimuleren uitwisseling en samenwerking wat de kwaliteit bevordert!
Het centrum is dynamisch wat blijkt uit kennisuitwisseling, specialisaties in zorg, spreekuren, nascholingen en cursussen, informatie avonden voor u, etc.


Nieuws

Hierbij een impressie ......

Op deze pagina enkele plaatjes van het gezondheidsplein.

In beweging

Als samenwerkende partners zijn we altijd in zoveel mogelijk in ontwikkeling. Vanuit onze gedrevenheid halen we het beste in elkaar naar boven en blijven zo samen in beweging. Gelukkig blijft onze zorg vertrouwd laagdrempelig en van hoge kwaliteit.

Samenwerken!

Samenwerken deden we al! Bijvoorbeeld door het kindervoetenspreekuur, waarbij zowel de kinderpodotherapeut als de kinderfysiotherapeut meekijkt naar de voeten en looppatroon van uw kind. Zie hier wanneer en waar het volgende spreekuur is: https://bit.ly/3PAbOqa

Ook samenwerken? Praktijkruimte te koop / te huur