Visie

Door middel van één centrum gedachte  voor jong en oud, willen we uitstralen dat alle leeftijden welkom zijn en dat mensen met hun hulpvraag op de juiste plek zijn. Dit centrum straalt kwaliteit en warmte uit!
We willen ons onderscheiden door niet alleen met meerdere disciplines in één gebouw te zitten, maar echt samen te werken zodat we gebruik maken van elkaars kwaliteiten.
Dit is terug te zien in de manier waarop we uw hulpvraag benaderen, maar ook in de dagelijkse onderlinge communicatie.


Missie

We staan open voor samenwerking met externe (zorg)disciplines en stimuleren uitwisseling en samenwerking wat de kwaliteit bevordert!
Het centrum is dynamisch wat blijkt uit kennisuitwisseling, specialisaties in zorg, spreekuren, nascholingen en cursussen, informatie avonden voor u, etc.


Nieuws

Wil je nu al een kijkje binnenin nemen?

Ook zo benieuwd naar hoe het er gaat uitzien als je binnenkomt? Begin mei is het zover, dan verhuizen we naar onze nieuwe stek. Op dit moment zijn ze druk in de weer met alle technieken en tussenwanden, de volgende twee maand volgt dan de afwerking en inrichting. Hieronder lichten we al een tipje van […]

In beweging

Als samenwerkende partners zijn we altijd in zoveel mogelijk in ontwikkeling. Vanuit onze gedrevenheid halen we het beste in elkaar naar boven en blijven zo samen in beweging. Gelukkig blijft onze zorg vertrouwd laagdrempelig en van hoge kwaliteit.

Vacatures

Op dit moment zijn er openstaande vacatures voor een kinderfysiotherapeut en een kinderegotherapeut bij de Maatschap Kinderfysiotherapie Middelburg.   https://bit.ly/3Bc4dde

Ook samenwerken? Praktijkruimte te koop / te huur

In ons nieuwe pand zijn nog praktijkruimte(s) te huur of te koop. Bent u geïnteresseerd meld u dan bij ons aan! We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Meer informatie