Visie

Door middel van één centrum gedachte  voor jong en oud, willen we uitstralen dat alle leeftijden welkom zijn en dat mensen met hun hulpvraag op de juiste plek zijn. Dit centrum straalt kwaliteit en warmte uit!
We willen ons onderscheiden door niet alleen met meerdere disciplines in één gebouw te zitten, maar echt samen te werken zodat we gebruik maken van elkaars kwaliteiten.
Dit is terug te zien in de manier waarop we uw hulpvraag benaderen, maar ook in de dagelijkse onderlinge communicatie.


Missie

We staan open voor samenwerking met externe (zorg)disciplines en stimuleren uitwisseling en samenwerking wat de kwaliteit bevordert!
Het centrum is dynamisch wat blijkt uit kennisuitwisseling, specialisaties in zorg, spreekuren, nascholingen en cursussen, informatie avonden voor u, etc.


Nieuws

Open Dag Gezondheidsplein Kruitmolen - 30 september - vanaf 13.00u.

Ontdek het Gezondheidsplein de Kruitmolen op onze Open Dag. Op 30 september vanaf 13.00u nodigen we u van harte uit om ons gezondheidscentrum te verkennen en te ontdekken welke zorg we leveren. Of u nu op zoek bent naar paramedische zorg, advies of gewoon nieuwsgierig bent naar wat we te bieden hebben, onze deuren staan […]

vacature: medewerker schoonmaak (8-10u)

Voor het nagelnieuwe Gezondheidsplein Kruitmolen te Middelburg zijn we op zoek naar een medewerker schoonmaak. Houd jij als een wervelende wind alle ruimtes brandschoon? Denk je ook dat de beste zorg wordt geleverd in nette ruimtes. Wil je deel uitmaken van een dynamisch gezondheidscentrum? Dan pas je misschien wel bij ons. Het werk bestaat uit […]

Wil je nu al een kijkje binnenin nemen?

Ook zo benieuwd naar hoe het er gaat uitzien als je binnenkomt? Begin mei is het zover, dan verhuizen we naar onze nieuwe stek. Op dit moment zijn ze druk in de weer met alle technieken en tussenwanden, de volgende twee maand volgt dan de afwerking en inrichting. Hieronder lichten we al een tipje van […]

Ook samenwerken? Praktijkruimte te koop / te huur

In ons nieuwe pand zijn nog praktijkruimte(s) te huur of te koop. Bent u geïnteresseerd meld u dan bij ons aan! We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Meer informatie