Veelzijdig zorg aanbod

 Met elkaar bieden wij een veelzijdig zorgaanbod. Gezondheidsplein Kruitmolen is het centrale punt in Middelburg Zuid en omliggende dorpen, waar u terecht kunt wanneer u wilt werken aan uw gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Wij werken samen en maken gebruik van elkaars expertises, zoals fysiotherapie, (kinder)podotherapie, kinderfysiotherapie, (kinder)ergotherapie, manueeltherapie, orthopedische schoenmaker, medisch pedicure etc.


Praktijken

Bij Fysio-Motion kan u terecht voor de behandeling van een breed scala aan klachten, dit vanuit verschillende benaderingen met diverse fysiotherapeutische specialisaties: manuele therapie, oedeemtherapie, bekkenfysiotherapie, longfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie, oncologische fysiotherapie, dry needling, behandeling voor perifeer arterieel vaatlijden (claudicatio intermittens), revalidatie long-COVID, leefstijlcoaching, ...

Kinderfysiotherapie & Kinderergotherapie Middelburg is een gespecialiseerde kinderpraktijk in Middelburg. Een enthousiast en ervaren team richt zich op de behandeling van 0-18 jarigen uit Walcheren. Vanuit de kracht van ontwikkeling sluiten ze aan bij het kind.

Hallux Westerhof Voetexperts is een podotherapiepraktijk voor kinderen/jeugd en volwassenzorg. Een enthousiast team bestaat uit 4 podotherapeuten, waarbij 3 allround podotherapeut zijn en 1 behandelaar gespecialiseerd kinderpodotherapeut is. Tevens is er een orthopedisch schoenmaker en een medisch pedicure verbonden aan het bedrijf.

Olyk, praktijk voor kind- en jongerentherapie. Jeugdhulpverlening op maat, met oog voor het gezin en bredere systeem

MijnVerloskundige Middelburg en omstreken begeleidt jou en je partner vol enthousiasme tijdens de zwangerschap, bevalling en de eerste weken erna. Door te werken in een kleinschalig team kunnen wij persoonlijke aandacht en continuïteit van zorg bieden. Wij nemen alle tijd voor jou en je partner, luisteren naar je en bieden zorg op maat. Met liefde en kennis komen we graag naast jou en je partner staan de komende periode!

Ook samenwerken? Praktijkruimte te koop / te huur